Information

Husk altid at medbringe sygesikringskort til ankomstregistrering.

AFBUD
Hvis du bliver forhindret i at møde frem til den aftalte tid, beder vi dig venligst om at ringe hurtigst muligt, så vi kan bruge tiden til en anden patient. Læg evt. besked på telefonsvareren før kl. 09.00 eller efter kl. 15.00.

UDEBLIVELSE
Gebyr for udeblivelse fra konsultation uden rettidigt afbud (senest dagen før) 250,-
Gebyr for udeblivelse fra operationstid uden rettidigt afbud 500,-
(jvf. Overenskomst om speciallægehjælp)

PÅMINDELSER
Vi sender en SMS-besked til din mobiltelefon dagen før aftalen. Du skal blot ved tidsbestilling oplyse dit mobiltelefonnummer og om du ønsker SMS-besked.

VENTETID
Da vi har pligt til at se en vis mængde patienter hvert år, for bl.a. at undgå for lang ventetid hos speciallæger i hudsygdomme, kan vi ikke booke færre patienter ind end vi gør nu. Da de hudsygdomme vi ser er forskellige og da mennesker er forskellige, kan vi ikke undgå at der indimellem opstår ventetid i klinikken.
Ydermere har vi hver dag pligt til at modtage akutte patienter til undersøgelse og behandling.
Vi bestræber os altid på at du kommer ind til tiden og hvis der skulle opstå ventetid, må vi bede dig om at være tålmodig og vise forståelse for oventstående. Du er naturligvis altid velkommen til at spørge vore sekretærer om den aktuelle ventetid hos din hudlæge eller gå ud og spørge, hvis du føler at have siddet længe og ventet. Du kan ikke regne med rækkefølgen for ankomst af de øvrige patienter, da vi er 3 hudlæger igang på én gang.

PARKERING
Der er parkeringspladser i Svinget, på Amagerboulevard og tilstødende gader. Der gælder almindelige parkeringstakster for brokvarterer i Københavns kommune.

INDEN 1. BESØG
Husk venligst at medbringe alle cremer du smører med og al medicin du indtager. Det gælder både lægeordineret medicin, håndkøbsmedicin og naturpræparater. Hvis du har kendt eksem, er det desuden vigtigt, at du medbringer kosmetik, fugtighedscremer og afrensningsprodukter, da disse kan give vigtig information om mulig allergi. Husk også at medbringe evt. tabletter, cremer eller salver, som din egen læge har ordineret for det aktuelle hudproblem.

 

 

 

Sundhedsstyrelsen har været på kontrolbesøg i klinikken i oktober 2013.
Klik her for at se tilsynsrapporten 

Nyheder

Ventetid

Ventetiden er lige nu: 10 uger.

Patienter med finger- og fodvorter bestræber vi os for at give en hurtigere tid, men henvisning er nødvendig.

Udeblivelse:
Gebyr for udeblivelse fra konsultation uden rettidigt afbud (senest dagen før) 250,-
Gebyr for udeblivelse fra operationstid uden rettidigt afbud 500,-

 

Åbningstider

Mandag 8.30 - 18.00
Tirsdag 8.20 - 15.00
Onsdag 8.10 - 15.00
Torsdag 8.30 - 14.30

Telefontider

(tidsbestilling/kontakt til læger)
Tlf. 32 54 87 18

 

Mandag - Torsdag 09.00 - 11.00
  12.15 - 13.00

Ved AFBUD til aftalt tid kan du:

  1. Skrive på mailen: hudafbud@amagerbrogade18.dk Husk kun at skrive de første 6 cifre i cpr. nummeret på den der har aftalen. Mailen kan kun benyttes til afbud - henvendelserne vil ikke blive besvaret.
  2. Ringe til telefonsvareren udenfor telefontid, husk at sige cpr. nummeret på den der har aftalen.
  3. Ringe til kontoret i åbningstiden

Husk at fristen for afbud er 24 timer, men for sent afbud er også bedre end intet afbud. 

Såfremt speciallægerne er fraværende, kan der findes oplysninger om andre speciallæger på sundhed.dk. Der skal for gruppe 1 patienter foreligge en ny henvisning fra egen læge, inden der kan bookes tid hos ny speciallæge (se fanen vedrørende henvisning).

 

Opdateret d. 26. maj 2020